Keskiniva Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
PARHAAT KAUPAT

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Huoneistokeskuksessa Itäisen kantakaupungin alueella jo yli 22 vuoden ajan ja tehnyt yli 1000 onnistunutta asuntokauppaa.
Valitse minut välittäjäksi, kun haluat tehdä parhaat kaupat, oikeassa aikataulussa ja turvallisesti.

Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille p. 050 3479 817.

Asiakaslähtöistä palvelua: 
myös digitaaliset asuntokaupat ja kuolinpesien perukirja-arviot ammattitaidolla ja luottamuksella. 

Asiakkaani kertovat:

"Päätimme myydä sijoitusasuntomme Kalliosta ja otimme yhteyttä Sariin, jolta ostimme myös nykyisen kotimme v. 2015. Sari esitti, että Kallion yksiö kannattaa myydä TARJOUSKORI-kauppatavalla. Hänen esittämänsä markkinahinta ja tarjouskorin hyödyntäminen kannattivat. Saimme Sarilta loistavan palvelun ja huippuhinnan asunnostamme !
Myyjä 02/2021***

" Kiitos tästä keväästä! Hoidit asuntoni myynnin ystävällisellä asenteella ja rautaisella ammattitaidolla haastavasta poikkeustilanteesta huolimatta. Oloni oli koko ajan turvallinen, mikä oli todella tärkeää ja erityisesti tänä Korona-keväänä. Tulen varmasti suosittelemaan." 
Myyjä 05/2020 ***

"Kiitos Sarille loistavasti hoidetusta asuntokaupasta. Sari on huippuammattilainen, tehokas, tarkka ja huolehtivainen. Suosittelen lämpimästi."
 Myyjä 05/2020***

"Kyllä oli totisesti hyvää työtä. Pikavauhdilla esittelystä tarjoukseen ja kaupantekoon."
 Ostaja 01/2020***

"Pyysimme välitystarjouksen kymmeneltä eri välittäjältä ja niiden joukossa oli 2-4 erittäin hyvää ehdokasta. Sinä erotuit selvästi muista ammattitaitosi, kokemuksesi ja asenteesi suhteen. Myös hinnoittelu, myyntistrategia ja Huoneistokeskuksen brändi olivat mielestämme sopivia." 
Myyjä 09/2019***

"Kokemuksella ja taidolla onnistuneet kaupat." 
Myyjä 01/2019***

"Lämmin kiitos erityisesti Sari Keskinivalle, että hän avusti ensimmäisen asuntokauppatarjouksen tekemisessä. Hänen ystävällinen tukensa tuli tilanteessa tarpeeseen. "
Ostaja 11/2018***

Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?