Kaarnakorpi Tiina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Minusta saatte välittäjän, joka tuntee Helsingin kuin omat taskunsa. Pidän aina sanani ja olen nainen, jonka positiivista, ihmisläheistä ja jalat tiukasti maassa olevaa asennetta asiakkaani arvostavat. On minua myös harvinaisen täyspäiseksikin kutsuttu. Välittäjänä omaan pitkän kokemuksen alalta ja pyrin hyödyntämään laajaa tietotaitoani parhaani mukaan muuttuvissa myyntitilanteissa.

Minulla on kaksi jo aikuiseksi kasvanutta lasta, jotka vielä kuitenkin asuvat kotona. Vapaa-ajalla vietän aikaa lenkkeillen kahden Bostonin terrierini kanssa sekä mahdollisuuksien mukaan kesällä mökkeillen ja luonnossa liikkuen. Metsässä samoilusta ja sienestyksestä saan voimavaroja kiireiseen arkeen. Rakastan myös ruoan laittoa ja kokeilen mielelläni uusia reseptejä ja hyväksi havaittuja kehitän edelleen oman perheen makutottumusten mukaiseksi. Olen myös innokas lukija ja luen laidasta laitaan aina dekkareista elämänkertoihin.

Minusta olisi mukava tehdä yhteistyötä kanssanne huoneistonne myynnin tiimoilta ja mahdollisesti myös auttaa teitä uuden kodin löytämisessä. Tullaan tutuiksi ja keskustellaan haaveistanne ja tarpeistanne, niin voin parhaiten auttaa teitä matkalla uuteen kotiin.
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?