Kaukonen Jani

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Ammattitaitoinen ja luotettava kiinteistönvälittäjä yli 10 vuoden kokemuksella. 
Hyvä asiakaspalvelu ja onnistuneet asuntokaupat ovat minulle kunnia-asia. 
LKV -tutkinnon lisäksi kauppatieteiden maisterin tutkinto sekä kokemus taloushallinnon ja isännöitsijän tehtävistä ovat antaneet hyvät lähtökohdat kiinteistönvälitysalalle. 
Kotoisin olen Pohjanmaalta. Vuonna 2004 muutin Turkuun, missä olen asunut keskustassa sekä täl puol et tois puol jokke, joten Turun keskustan tarjoamat upeat puitteet asumiseen ovat tulleet tutuiksi.
Vuonna 2012 muutin perheeni kanssa rivitalohuoneistoon Raisioon Tikanmaalle, missä on pari kertaa ehditty jo muuttaa ja nyt asumme omakotitalossa. Tikanmaa on todella viihtyisä lapsiperheiden suosima asuinalue. Täällä on mm. päiväkoti, alakoulu, neuvola ja kauppa lähellä. Alueella on myös mainiot ulkoilumaastot, mm. Pähkinämäen luontopolku. Liikenneyhteydet Tikanmaalta ovat erinomaiset. Raision ja Naantalin keskustaan on matkaa n. 5 km ja bussit kulkevat 10-15 min. välein.
Itselläni on siis omakohtaista kokemusta asumisesta kerrostalossa, rivitalossa sekä omakotitalossa. Tämä osaltaan auttaa minua välittäjänä hoitamaan työni ammattitaitoisesti ja huomioimaan asioita niin myyjän kuin myös ostajan näkökulmasta.
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?