Kiviharju Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM
Asiantuntija alueellasi.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla vuodesta 2011 lähtien. Näinä vuosina ovat etenkin Helsinki, Kauniainen ja Espoo tulleet erittäin tutuiksi. 

Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri. Asunto- ja kiinteistöoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus ovat ominta alaani. 

Monipuolisen myyntityön ohella olen vuosien varrella tehnyt myös paljon huoneisto- ja kiinteistöarviointeja, pystyn myös auttamaan etenkin kuolinpesiä koskevissa erityiskysymyksissä.

Kiinteistönvälitys on erittäin mielekästä, pidän  paljon erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, ja asiakkaiden auttaminen asunnonvaihtoon liittyvissä kysymyksissä on aina mukavaa ja palkitsevaa. Ammattitaitoani pidän yllä seuraamalla jatkuvasti sekä lainsäädäntöä että oikeuskäytäntöä ja viranomaistoimintaa.

Perheeseeni kuuluu puoliso, neljä aikuista lasta ja vaihteleva kokoonpano karkeakarvaisia mäyräkoiria. Olen asunut viimeiset kaksikymmentäviisi vuotta Lehtisaaressa, vapaa-aikaani vietän useimmiten Vihdissä perheen ja ystävien seurassa.

Ota yhteyttä, autan sinua mielelläni kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä.
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?