Kiviharju Sari

Kiviharju Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM
Kielitaitoni
Suomi, Ruotsi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Asiantuntija alueellasi
Länsi-Helsinki on minulle alueena erittäin tuttua, olen syntyperäinen munkkiniemeläinen, ja muutamaa keskustassa ja Lauttasaaressa vietettyä vuotta lukuun ottamatta, olen myös aina asunut tällä seudulla, viimeiset kaksikymmentä vuotta Lehtisaaressa. Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri. Asunto- ja kiinteistöoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus ovat ominta alaani. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut sekä Helsingissä että Espoossa, monipuolisen myyntityön ohella olen vuosien varrella tehnyt myös paljon huoneisto- ja kiinteistöarviointeja. Kiinteistönvälitys on erittäin mielekästä, pidän  paljon erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, ja asiakkaiden auttaminen asunnonvaihtoon liittyvissä kysymyksissä on aina mukavaa ja palkitsevaa. Ammattitaitoani pidän yllä seuraamalla jatkuvasti sekä lainsäädäntöä että oikeuskäytäntöä ja viranomaistoimintaa.

Perheeseeni kuuluu mies, neljä aikuista lasta ja vaihteleva kokoonpano karkeakarvaisia mäyräkoiria. Vapaa-aikaani vietän useimmiten Vihdissä perheen ja ystävien seurassa.

Ota yhteyttä, autan sinua mielelläni kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä.
Asiantuntija alueellasi
Länsi-Helsinki on minulle alueena erittäin tuttua, olen syntyperäinen munkkiniemeläinen, ja muutamaa keskustassa ja Lauttasaaressa vietettyä vuotta lukuun ottamatta, olen
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä