Jaana Kettunen

Jaana Kettunen

Myyntisihteeri, LKV, sihteerin ammattitutkinto
Kielitaitoni
suomi, English
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Myyntisihteerinä vankassa asiantuntijajoukossamme

Olen ollut myyntisihteerinä alalla vuodesta 1994. Kiinteistönvälitysalalle on tullut tänä aikana paljon erilaisia uudistuksia ja muutoksia mm. lainsäädäntöön, hyvään välitystapaan ja toimintaympäristön apuvälineisiin. Muutokset palvelevat asiakasta entistä paremmin asiakkaan toimeksiannon eri vaiheissa, olipa hän myymässä tai ostamassa. Ns. perusasiat ovat kuitenkin erittäin tärkeitä; asiakasta kuunnellaan ja toimeksiantoa hoidetaan sovitulla tavalla. Huoneistokeskuksen arvoja on mm. aktiivisin palvelu. Olen osaltani mukana tässä palveluketjussa erilaisin myynnin tukitoiminnoin.

Tervetuloa toimistoomme, jossa jokainen meistä on alan vahva ammattilainen. Toimeksiantoa hoitavan henkilön lisäksi saat alalla ainutlaatuisen Yhteismyynti-palvelumme: jokainen välittäjämme myy sinun huoneistoasi tai taloasi!

Olen ollut myyntisihteerinä alalla vuodesta 1994. Kiinteistönvälitysalalle on tullut tänä aikana paljon erilaisia uudistuksia ja muutoksia mm. lainsäädänt&ou... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.