Raija Nordblad

Raija Nordblad

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
suomi, svenska, English
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Tyytyväinen asiakas on aina tavoitteeni

Olen toiminut menestyksellisesti kiinteistönvälittäjänä Huoneistokeskuksessa Länsi-Helsingin alueella jo vuodesta 2006. Olen luotettava ammattilainen, ripeä ja teen työni tunnollisesti. Jämäkkyys ja periksiantamattomuus ovat minulle ominaisia piirteitä.

 

Tunnen hyvin työalueeni ja yhtiöt sekä markkinan. Minulla on ollut ilo palvella lukemattomia asiakkaita niin asunnonvaihtotilanteessa kuin ensimmäistä kotia ostettaessa. Kaikki asiakkaat ovat minulle  tärkeitä. Mukavaa on kun vanhat asiakkaat palaavat ja voin auttaa heitä uudelleen. Tyytyväinen asiakas sekä turvallinen ja kokonaisvaltaisesti onnistunut asuntokauppa ovat tärkeimmät tavoitteeni työssäni. Haluan olla luottamuksenne arvoinen.

 

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten sinun asuntoasiasi voitaisiin toteuttaa.

 

Olen toiminut menestyksellisesti kiinteistönvälittäjänä Huoneistokeskuksessa Länsi-Helsingin alueella jo vuodesta 2006. Olen luotettava ammattilainen, ripeä ja te... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.