Laakko Kaarin

Laakko Kaarin

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
Suomi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Luotettava, tehokas ja väsymätön kumppani
Olen syntynyt ja lapsuuteni viettänyt Etelä-Karjalassa, mutta jo teini-ikäisestä asunut pääkaupunkiseudulla. Viimeiset 25 vuotta olen asunut Veräjämäessä, Oulunkylässä ja Pakilassa. Jokimaisemassa ulkoilutan perheemme koiraa ja iloitsen nähdessäni kuinka Pohjois-Helsinki on asuinalue jossa ihmiset viihtyvät ja jossa palvelut ja liikenneyhteydet toimivat aina vaan paremmin. Suhtaudun työhöni  kotien ja ihmisten yhdistäjänä intohimoisesti ja yrittäjä taustaisena  minulle on tärkeää kokonaisuus, jossa kaikki kaupan osapuolet ovat tyytyväisiä.

Asiakkaani kertovat minusta
Välittäjä toimi ammattitaitoisesti sekä myydessään meille uudiskohteen että hoitaessaan vanhan asuntomme myynnin. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja tuntui ettei tyhmiä kysymyksiä ollutkaan ja hänellä oli aikaa pohdiskella kanssamme vaihtoehtoja. Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla.
Asiallinen, ammattitaitoinen ja ystävällinen. Paneutuu työhönsä, joten meillä myyjillä oli oikein miellyttävä ja turvallinen olo. Ammattitaito sekä sosiaaliset taidot vaikuttavat varmasti myös ostajapuoleen. Kaikki myyntiin ja kuolinpesään liittyvät paperityöt ja muut hän hoiti loistavasti.
Kaarin erottautui muista välittäjistä ihmisläheisyydellään sekä asiakasta oikeasti kuuntelemalla. Meille oli merkittävää löytää välittäjä joka kuunteli myös meidän toiveitamme. Myyntiprosessi itsessään oli erittäin nopea. Suosittelemme lämpimästi Kaarinia asuntonne myyntiin.
Luotettava, tehokas ja väsymätön kumppani
Olen syntynyt ja lapsuuteni viettänyt Etelä-Karjalassa, mutta jo teini-ikäisestä asunut pääkaupunkiseudulla. Viimeiset 25 vuotta olen asunut Veräj
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä