Sari Kiviharju

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM
Kielitaitoni
suomi, svenska, English
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Asiantuntija alueellasi

Länsi-Helsinki on minulle alueena erittäin tuttua, olen syntyperäinen munkkiniemeläinen, ja muutamaa keskustassa ja Lauttasaaressa vietettyä vuotta lukuun ottamatta, olen myös aina asunut tällä seudulla, viimeiset kaksikymmentä vuotta Lehtisaaressa. Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri. Asunto- ja kiinteistöoikeus sekä perhe- ja jäämistöoikeus ovat ominta alaani. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut sekä Helsingissä että Espoossa, monipuolisen myyntityön ohella olen vuosien varrella tehnyt myös paljon huoneisto- ja kiinteistöarviointeja. Kiinteistönvälitys on erittäin mielekästä, pidän  paljon erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, ja asiakkaiden auttaminen asunnonvaihtoon liittyvissä kysymyksissä on aina mukavaa ja palkitsevaa. Ammattitaitoani pidän yllä seuraamalla jatkuvasti sekä lainsäädäntöä että oikeuskäytäntöä ja viranomaistoimintaa.

Perheeseeni kuuluu mies, neljä aikuista lasta ja vaihteleva kokoonpano karkeakarvaisia mäyräkoiria. Vapaa-aikaani vietän useimmiten Vihdissä perheen ja ystävien seurassa.

Ota yhteyttä, autan sinua mielelläni kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Länsi-Helsinki on minulle alueena erittäin tuttua, olen syntyperäinen munkkiniemeläinen, ja muutamaa keskustassa ja Lauttasaaressa vietettyä vuotta lukuun ottamatta, olen m... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.