Paula Piela

Paula Piela

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
suomi, English
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Asiantuntevaa kiinteistönvälitystä

Asuntokaupat ovat elämän suurimpia asioita. Silloin on hyvä olla tukena asiantunteva ammattilainen. Minulla on pitkä kokemus asiakaslähtöisestä palveluliiketoiminnasta ja aiemmin rahoitusliiketoiminnan palveluksessa. Koulutukseltani olen liiketalousalan tradenomi ja laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV). Olen monipuolisesti verkostoitunut ja tunnen hyvin kaupunkini ja sen kehyskunnat. Olen tottunut kantamaan vastuuta, uskon rehtiin tekemiseen ja sanansa pitämiseen. Asiakastyytyväisyys on lähellä sydäntäni ja Hyvä Kiinteistönvälitystapa automaattisesti minun tapani toimia. Palvelen asiakkaitani itseni likoon laittaen ja positiivisella asenteella. Otathan yhteyttä, autan Sinua tekemään asuntounelmistasi totta!

Asuntokaupat ovat elämän suurimpia asioita. Silloin on hyvä olla tukena asiantunteva ammattilainen. Minulla on pitkä kokemus asiakaslähtöisestä palvelul... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.