Tarja Määttä-Heinonen

Tarja Määttä-Heinonen

Myyntijohtaja, LKV
Kielitaitoni
suomi
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Aktiivisen tiimin vetäjä

 

Työskentelen Pohjois-Helsingin toimistojen myyntijohtajana ja toimipisteeni välittäjät ovat huippuammattilaisia, luotettavia ja aktiivisia. On ilo työskennellä tämän tiimin vetäjänä.

Oman työurani välitysalalla aloitin 90-luvun alussa.Tässä työssä saa haastaa itsensä joka päivä oppimaan uusia asioita johtamisesta, asiakaspalvelusta, myynnistä ja lainsäädännöstä. Jokainen uusi työpäivä on mielenkiintoinen ja erilainen. Juuri työn monipuolisuus ja haasteellisuus ovat pitäneet minut alalla.

Kiinteistönvälittäjän työstä siirryin esimiestehtäviin ja olen ollut yrityksessä myös koulutuspäällikkönä viitisen vuotta, jonka jälkeen siirryin jälleen esimiestehtäviin. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa, Feng Shuita ja hyväntekeväisyystyötä.

Tervetuloa käymään meillä Oulunkylässä tai Malmilla. 

 

 

Työskentelen Pohjois-Helsingin toimistojen myyntijohtajana ja toimipisteeni välittäjät ovat huippuammattilaisia, luotettavia ja aktiivisia. On ilo työsk... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.