Mia Korpiala

Mia Korpiala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Kielitaitoni
suomi, svenska, English
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Alan tekijä - kodinvaihdon asiantuntija!

Laadukas kiinteistönvälitys on minulle kunnia-asia. Se takaa teille turvallisen ja vaivattoman kodin vaihdon. Kiinteistönvälitysurani kolmen ensimmäisen vuoden aikana olen välittänyt reippaasti yli 120 osakehuoneistoa ja kiinteistöä pelkästään Pohjois-Helsingin alueella ja työ jatkuu. Asun itse Pakilan alueella, paikallistuntemukseni on vahva. Palvelualtis asenne on tuottanut tulosta ja asiakaspalautteet ovat olleet positiivisia.

Laadukas kiinteistönvälitys on minulle kunnia-asia. Se takaa teille turvallisen ja vaivattoman kodin vaihdon. Kiinteistönvälitysurani kolmen ensimmäisen vuoden aikana olen ... Lue lisää

Asiakkaani kertovat minusta
Mia oli asiantunteva ja työhönsä hyvin paneutuva. Olemme erittäin tyytyväisiä Mia Korpialan ammattitaitoon ja nopeuteen, josta kiitos Mialle.
Mia Korpiala välitti omakotitalomme Pakilassa. Arvostimme erityisesti hänen kykyään nähdä myytävän kohteen monet mahdollisuudet. Koimme myös, että hän pystyy eläytymään myyjän ja ostajan toiveisiin. Mian olemus ja avuliaisuus loivat asuntokauppaan myönteisen ilmapirin alusta loppuun.
Otimme yhteyttä Huoneistokeskukseen maaliskuun 2016 lopulla tarkoituksena myydä omakotitalo Kirkkonummella ja kaksio Veräjälaaksossa sekä ostaa huoneisto esim. Lauttasaaresta. Eipä osattu arvata miten nopeasti ja joustavasti koko operaatio sujui. Kiitos ammattitaitoiselle välittäjätiimille.
Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.