Sari Honkalehto

Sari Honkalehto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Kielitaitoni
suomi, English
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Paikallistuntemus ja verkostoja

Olen laajasti verkostoitunut paljasjalkainen hyvinkääläinen ja yrittäjätaustalla olen tottunut tekemään töitä asiakaslähtöisesti jokaiseen toimeksiantoon sitoutuen.
Oletpa sitten myymässä tai ostamassa, niin hyvä paikallistuntemukseni Hyvinkään asuinalueista, palveluista, yrityselämästä ja harrastusmahdollisuuksista on suureksi avuksi työssäni ihmisten ja asuntojen välisten siltojen rakentajana.
Aikaisemman koulutukseni (ft,TtM, HR) ja työhistoriani myötä pystyn auttamaan lisäksi mm. terveelliseen sisäilmaan ja esteettömään asumiseen liittyvissä kysymyksissä.
Kolme omakotitaloa rakentaneena ymmärrän omakohtaisesti pientalon ostossa ja myynnissä huomioitavia asioita.

Rakkaus työhön ja vahva ammattitaito ovat minulle itseisarvoja. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja lisäksi olen suorittanut kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT).
Pystyäkseni palvelemaan asiakkaitani entistä monipuolisemmin, teen parhaillaan loppusuoralla olevia sisustussuunnittelijan opintoja.
Kodinvaihdossa takaan Sinulle yhdessä koko ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa yksilöllisen, turvallisen ja aktiivisen palvelun, jota tukee Huoneistokeskuksen ainutlaatuinen Yhteismyynti TM 

Olen laajasti verkostoitunut paljasjalkainen hyvinkääläinen ja yrittäjätaustalla olen tottunut tekemään töitä asiakaslähtöisesti jokaiseen toi... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.