Mona Sandström

Mona Sandström

Myyntineuvottelija
Kielitaitoni
suomi, English
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Mona

Asiakaspalvelu on minulle sydämen asia, olen tehnyt myyntityötä eri aloilla jo 20 vuotta! Tavoitteenani on että asiakas - olet sitten ostava, myyvä tai jompaakumpaa harkitseva - saa minulta hyvää palvelua. Oppini olen saanut parhailta - täällä meidän toimistossamme onkin yhteensä yli 100 vuoden työkokemus välitystyöstä! Nykypäivänä sosiaalisen median hyödyntäminen on arkipäivää alalla kuin alalla ja niin myös meillä, jaankin aktiivisesti myynti-ilmoituksia sekä muita päivänpolttavia asioita täällä Huoneistokeskus Hämeenlinnan somessa. Minulla on lisäksi pitkä kokemus rautakaupasta sisustuspuolelta joten osaankin neuvoa oikein hyvin myös remonttiin liittyvissä asioissa. Palvelen teitä sekä suomen että englannin kielellä.

Harrastuksiini kuuluu ystävien kanssa viettämäni ajan lisäksi ulkoilu, kuntosali, valokuvaus (jota luonnollisestikkin hyödynnän myös työssäni) sekä itämaisen oranssin (tietenkin! :) ) kissamme Maurin kanssa puuhailu.

Asiakaspalvelu on minulle sydämen asia, olen tehnyt myyntityötä eri aloilla jo 20 vuotta! Tavoitteenani on että asiakas - olet sitten ostava, myyvä tai jompaakumpaa harkits... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.