Eine Tähtinen

Eine Tähtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
suomi, English
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Tehdään yhdessä unelmistasi totta

Oma koti on yksi elämän tärkeimpiä asioita. Oman kodin ostaminen, myyminen ja vaihtaminen eri elämäntilanteissa on aina iso juttu. Samat tilanteet saattavat tulla eteen myös sijoitusasunnon, yrityksen liiketilan, autopaikan tai vapaa-ajan paikan kanssa. Tärkeiden, isojen päätösten lisäksi, on usein kyse myös unelmiesi toteuttamisesta. Asuntomyyjänä voin ja haluan auttaa sinua kaikissa näissä tilanteissa. 

Minulle on tärkeää, että sinun osaltasi nuo elämäsi merkittävät asiat sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla, ammattitaitoisesti, sujuvasti, vaivatta ja huoletta. Toimintaani ohjaa kaikessa asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, huolellisuus ja tehokkuus. Kuuntelen toiveesi, paneudun ratkaisujen löytymiseen täysillä ja valvon etujasi. Hoidan asiat sovitusti ja luotettavasti. En pelkää tarttua asioihin, vaan vien niitä positiivisella energialla ja sitkeydellä eteenpäin. Olen onnistunut, kun sinun toiveesi ja unelmasi on toteutunut.

Ota siis yhteyttä ja kerro mistä sinä unelmoit, niin tehdään unelmistasi yhdessä totta!

Oma koti on yksi elämän tärkeimpiä asioita. Oman kodin ostaminen, myyminen ja vaihtaminen eri elämäntilanteissa on aina iso juttu. Samat tilanteet saattavat tulla etee... Lue lisää

Ota minuun yhteyttä

*Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, HUOM!, Ober Haus, Realia Management sekä Realia Isännöinti.