Hartonen Tarja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kokenut kiinteistönvälittäjä, Helsinki

Paljon suositteluja, 2018 paras ja 2019 toiseksi paras Helsingissä, 2020 kantakaupungin paras, 2021 kantakaupungin toiseksi paras, 2022 kantakaupungin paras.

Olen toiminut oranssina huippuvälittäjänä elokuusta 2006. Merkittävin kiitos työstäni on, kun suurin osa uusista asiakkaistani ottaa yhteyttä suosituksien perusteella. Mieltä lämmittää, kun tutut asiakkaat, asuntokaupasta ja sukupolvesta toiseen, luottavat ammattitaitooni. Myyntitulokset puhuvat puolestaan.

Oletpa ostamassa tai myymässä - tai molempia - etsin sinulle vain parhaita, tilanteeseen sopivia ratkaisuja. Palvelen mielelläni myös silloin, kun tarvitaan hinta-arviota esimerkiksi perunkirjoitusta varten. 

Omat lapsuusmaisemani ovat Lakeuden Ristin juurella Etelä-Pohjanmaalla, ja olen asunut useissa osoitteissa Töölössä. Asuminen ja siihen liittyvä kulttuurihistoria kiinnostaa vahvasti. Chihuahuaneiti Nena tutkii eri kaupunginosia kanssani hyvin mielellään.

Sydän aina iloisesti sykähtää, kun ovi uuteen asuntoon aukeaa! Jokaisesta asunnosta on mahdollista löytää sen parhaat puolet.
 
Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?