Piilinen Hanne

Piilinen Hanne

Team Leader, Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
Suomi
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Hanne
2004 avasin ensimmäistä kertaa oven tähän hyvin mielenkiintoiseen maailmaan. Kannatti! Pidän kiinteistönvälittäjän työstä ja sytyn sille yhä 15 vuoden kokemuksella. Mihin tiikeri raidoistaan pääsisi!

Huoneistokeskus työtovereineen takaavat tutun ja turvallisen sekä luotettavan ilmapiirin; kuin kotona olisi. Tämän tunteen haluan tarjota myös teille arvon asiakkaat, niin uudet kuin vanhat tutut. Asun nykyään maaseudulla omakotitalossa Maskussa ja entisenä Martinmäen puutaloasukkaana myös puutalot ovat lähellä sydäntäni. Työvuosiini on mahtunut erikoiskohteita kuten neuvola- ja vankilarakennusten myyntiä. Myös kerrostalokodit saunalla tai ilman ovat asuntoja, joihin tykkään löytää onnellisen uuden omistajan. Perheeseeni kuuluvat mies, lapset sekä Mauno- kissa ja Veikko- koira. Vapaa-ajalla meidät voi löytää rinkka selässä Saana- tunturille kiipeämässä, Lemmenjoen Jäkäläpään kirjastosta (maailman syrjäisin kirjasto) tai vaikka nokipannukahvia nauttimassa omalla laavulla. Olemme hyvän ruuan ystäviä ja nautimme ruuanlaitosta yhdessä.

#hannenkeittiössä #kotoilu #kuinkotonaolisi
Kollegat kommentoivat: Lämmin, sydämellinen, huomioonottava
Hanne
2004 avasin ensimmäistä kertaa oven tähän hyvin mielenkiintoiseen maailmaan. Kannatti! Pidän kiinteistönvälittäjän työstä ja sytyn sille yhä 15 vuoden kokemuksella. Mihin tiikeri ra
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä