Paananen Kari

Paananen Kari

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
Suomi
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Minusta on ilo palvella, ja olenkin saanut kokea onnistumisia eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Olen toiminut yli 35 vuotta kiinteistönvälittäjänä ja hoitanut yli 1.000 kodinvaihtoa onnistuneesti ja sama tahti jatkuu. Olen tehnyt vuosien varrella todella suuren määrän kiinteistöjen, sekä asunto-osakkeiden kirjallisia arviointeja eri tarkoituksiin ammattitaidolla. Minulle ovat tulleet tutuksi niin maaseudulla asuvat, kuin kaupunkilaisetkin asiakkaat. Olen helposti lähestyttävä ja iloinen persoona, joka osaa nauttia onnistumisista yhdessä muiden kanssa.
Työssäni pidän erityisesti siitä, että voin palvella asiakkaitani alusta loppuun asti ja ehkä vähän enemmänkin. Päivä lähtee aina hyvin käyntiin, kun on kiva tulla töihin. Arvostan suuresti työkavereiden iloista ja avointa asennetta, joka vetää mukaansa huonon päivän sattuessa kohdalle.
Asiakkaani ovat avainasemassa. Teen mielelläni ennen esittelyä ns. talotarkastuksen, että paikat ovat esittelykunnossa ja jos näen jotain pientä korjattavaa, hoidan asian kuntoon. Mottoni onkin, että kun saan auttaa, saan apua myös itsekin.
Minulle yksi harrastus on sekä kuntoilun kannalta sekä myös henkisesti erittäin tärkeä. Se on golf. Saan olla ulkona, parhaiden kavereiden kanssa. Kentällä voin nauttia myös onnistumisista. Laji tekee myös hyvin nöyräksi, varsinkin silloin kun oman huolimattomuuden takia tulee epäonnistumisia. Hauska hermopeli, suosittelen kaikille.
Aika ja ikä on opettanut työssäni, että kun tekee huolella sitä mitä osaa, saa palkkioksi tyytyväisiä asiakkaita.
Minusta on ilo palvella, ja olenkin saanut kokea onnistumisia eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Olen toiminut yli 35 vuotta kiinteistönvälittäjänä ja hoitanut yli 1.000 kodinvaihtoa onnistuneesti
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä