Kaivosoja Pia

Kaivosoja Pia

Myyntijohtaja LKV, Kaupanvahvistaja
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä SKVllä vuoden 2014 elokuusta alkaen ja nyt 1.9.2020 alkaen Huoneistokeskuksessa olen jatkanut samaa työtä. Olen saanut toimia haaveammatissani jo kuusi vuotta ja paljon on tapahtunut urani alusta tähän päivään asti.
Urakehitystä on tapahtunut sen verran, että Ylivieskan toimiston vetovastuu on siirtynyt minulle 2017, samoin kuin Kokkolaan 2019 keväällä avatun toimiston tiimi on vastuullani.
Tietoa ja kokemusta karttuu edelleen joka päivä lisää ja työ on ehdottomasti paras opettaja tässä ammatissa. Asiakaspalvelutyötä koko ikäni tehneenä sanoisin, että juurikin asiakkaat ovat tämän työn paras puoli.
Ilman ihanaa kotijoukkoa voisi arki käydä raskaaksi. Aviomies ja kolme lastani ovat huippu tukiverkko. Vapaa-aikani käytän mieluiten kesäaikaan Saimaalla veneillen ja ympäri vuoden on kuvioissa vanha rakas jumppaharrastus.
Siispä kun asunnon osto tai myynti on ajankohtaista, niin ota yhteyttä minuun. Reilulla ja avoimella yhteispelillä saamme varmasti onnistuneet kaupat. Hoidan myös kauppakirjojen teon ja kaupanvahvistukset sekä vuokraustoimeksiannot.
Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä SKVllä vuoden 2014 elokuusta alkaen ja nyt 1.9.2020 alkaen Huoneistokeskuksessa olen jatkanut samaa työtä. Olen saanut toimia haaveammatissani jo kuusi vuo
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä