Koskimäki Miia

Kiinteistönvälittäjä LKV
Iloisella ja periksiantamattomalla asenteella rakkaudesta ihmisiin ja koteihin autan Sinuakin.

Miettiessäsi kodinvaihtoa, ostoa tai myyntiä, valitse alan rautainen ammattilainen. 
LKV-tutkinnon lisäksi olen suorittanut Sisustusassistentin AMK-tutkinnon sekä edelleen vahvan ammattitaidon ylläpitämiseksi jatkuva kouluttautuminen alan uusimman tiedon hankkimisessa ja hyödyntämisessä, takaa Sinulle luotettavan ja helpon kodinvaihdon. 
  
Annan halutessasi opastusta ja vinkkejä myös sisustamiseen liittyvissä ja myyntiä edistävissä asioissa.

Vahva vuosien myyntialan kokemukseni sekä viimeisen yhdeksän vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä, LKV-tutkinnon pätevyyden tuoma kiinteistönvälitysalan lainsäädännön tuntemus ovat erinomainen pohja onnistuneille asuntokaupoille.

Lupaamani asiat hoidan sujuvasti asiakkaani kannalta parhaaseen lopputulokseen. Korkean työmoraalin ja empaattisen luonteeni ansiosta luon inhimillisiä tapaamisia ja toimin hienovaraisesti haasteellisimmissakin elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa.

Ystäväni ja asiakkaani kuvailevat minua helposti lähestyttäväksi, ystävälliseksi ja luotettavaksi. Aito haluni on luoda asiakkailleni ainutlaatuinen asiakaskokemus, pidän lupaamani asiat toimeksiannon huolellisesta hoitamisesta ja hinnoittelusta aina kaupantekoon saakka. 

Pidän erityisesti ulkoilusta eri muodoissa sekä kuntosali liikunnasta, teatterissakin käyn aina tilaisuuden tullen.

Hyvä avoin yhteistyö takaa parhaan lopputuloksen.

Kun kodinvaihto on ajankohtaista, ota reippaasti yhteyttä ja aletaan toteuttamaan kotiunelmaasi !

Näytä lisää

Ota yhteyttä

Luitko jo nämä?