Ylönen Suvi

Ylönen Suvi

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaitoni
Suomi
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Tavoitteena myyjän ja ostajan tyytyväisyys. 

Olen toiminut Huoneistokeskuksella vuodesta 2006 alkaen. Tavoitteenani on aina ollut tehdä työni suurella ammattitaidolla ja kaikin puolin niin hyvin kuin se on mahdollista. Jokaisen huoneiston, kiinteistön tai tontin myynti ansaitsee aktiivisen ja välittävän välittäjän. 

Olen helposti tavoitettavissa sekä myyjien että ostajien tarpeiden mukaan. Aktiivisuus merkitsee myös nopeaa toimintaa, olipa kyse myynnistä tai ostamisesta. Paras palkinto on myyjän ja ostajan suuri tyytyväisyys, koti löytää vaivattomasti uuden omistajan. 

Synnyin ja kasvoin yrittäjäperheessä, jo pienenä tyttönä pääsin tekemään ensimmäiset kaupat. Nuorena aikuisena toimin itsekin yrittäjänä. Lukion jälkeen kouluttauduin yo-markkinointimerkonomiksi, pääsin tutustumaan myös B-B-myyntiin. Kiinteistönvälitysala vei kuitenkin mukanaan. Teen unelmatyötäni johon kuuluu olennaisena osana ihanat asiakkaani. Tule sinäkin asiakkaakseni.
Tavoitteena myyjän ja ostajan tyytyväisyys. 

Olen toiminut Huoneistokeskuksella vuodesta 2006 alkaen. Tavoitteenani on aina ollut tehdä työni suurella ammattitaidolla ja kaikin puolin niin hyvi
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä