Auvinen Soile

Auvinen Soile

Myyntijohtaja, LKV, KiAT
Kielitaitoni
Suomi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Taidolla ja sydämellä, aidosti välittäen.

Minulla on yli 11 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla ja sitä ennen monipuolinen myynnin, asiakkuuksien hoidon ja markkinointiosaamisen tausta. Kaikki lähtee asiakkaan kuuntelemisesta ja se yhdistettynä taitoon tarjota asiakkaan tilanteeseen oikea ratkaisu, on pohja onnistumiselle yhteisessä hankkeessa. Olen kokenut neuvottelija ja perehdyn asioihin huolella. Olen jämäkkä, aina rehellinen ja ystävällinen. Huomioin eri osapuolten tarpeet ja tarvittaessa etsin ja ehdotan kompromisseja maaliin pääsemiseksi.

Olen tehnyt paljon yhteistyötä organisaatioiden avainhenkilöiden kanssa. Toimin yhtä luontevasti ja ammattitaidolla hyvin erilaisissa ympäristöissä ja sekä yksityis- että yritysasiakkaiden kanssa. Olen aina suhtautunut työhöni positiivisen innostuneesti ja teen aktiivista asiakashankintaa, jotta sinunkin kodillesi löytyy se oikea ostaja. Kanssani voit luottaa siihen, että olen täysillä mukana ja teen kaikkeni toivottuun lopputulokseen pääsemiseksi.

Koko eteläinen Helsinki on minulle alueena hyvin tuttu siellä pitkään töitä tehneenä. Itä-Helsingin tyttö olen kuitenkin alunperin ja vaikka Lauttasaaressa asuinkin toistakymmentä vuotta, yli kymmenen vuotta on jälleen osoitteeni ollut Tammisalo-Laajasalo -akselissa. Olikin mahtavaa päästä kuusi vuotta sitten vetämään Huoneistokeskuksen erinomaista myyntitiimiä ja myös itse myymään omilla tutuilla kotinurkilla.

On tarpeesi sitten uuden kodin tai sijoitusasunnon hankinta tai nykyisen myynti - Anna meidän toteuttaa unelmasi!

Asiakkaani kertovat minusta:
Olen oppinut tuntemaan Soilen luotettavana, ammattitaitoisena ja tuloksia aikaan saavana kiinteistönvälittäjänä. Jopa niin, että olen omien kokemusteni perusteella uskaltanut suositella Soilea kavereilleni, kun heillä on ollut haasteita omissa asuntokaupoissaan. - Risto Rautava

Taidolla ja sydämellä, aidosti välittäen.

Minulla on yli 11 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla ja sitä ennen monipuolinen myynnin, asiakkuuksien hoidon ja markkinointiosaamisen tausta. 
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä