Siltanen Matti

Siltanen Matti

Myyntineuvottelija, KiAT
Kielitaitoni
Suomi, Ruotsi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Matti Huoneistokeskus Tervehdys :-) 

Olen tehnyt työtä myynnin ja markkinoinnin parissa noin 32 vuotta ennen kuin innostuin kiinteistönvälityksestä vuonna 2005, veljeni Ilkka Siltanen vinkistä. Hänellä vankka kokemus vuodesta -92 ja häneltä tietysti saanut myös apua lähinnä kiinteistöihin liittyvissä kysymyksissä. Taustani ennen välitysalalle siirtymistäni, vakavaraiset perheyhtiöt, Lindström ja Sol palvelut missä toimin myyntipäällikönä viimeiset vuodet.

Olen työskennellyt alalla suurimissa yrityksissä ja hyvät alan perustiedot olen saanut oppia Huoneistokeskuksessa missä toimin nykyäänkin.

Pääkaupunkiseudun kiinteistö- ja osakekauppa on tullut hyvin tutuksi näiden vuosien aikana ja ominta aluettani ovat Itä ja pohjois- Helsinki ja Vantaa kokonaisuudessaan.

Olen suorittanut kiinteistövälitysalan Ammattitutkinnon ( KIAT ) ja seuraavanaksi suoritan Laillistettu kiinteistövälittäjän kokeen ( LKV ).

Työn suola on päivittäinen uusien ihmisten ja uusien haasteiden kohtaaminen. Onnistuneet asuntokaupat ja sen myötä  lukuisat tyytyväiset asiakkaat innostavat minua eteenpäin.

 Vapaa-ajallani viihdyn parhaiten pienen Futaajan, 13-vuotiaan poikani kanssa ja ravitsen itseäni sekä henkisesti että fyysisesti salibandyn parissa.

Motto: Voittajat eivät koskaan luovuta. Luovuttajat eivät koskaan voita.

Asiakkaani kertovat minusta Hei Matti, Kiitos Sinulle oikein paljon! Sinä olet paras välittäjä, jonka kanssa olemme koskaan toimineet asuntoasioissa. Nähdään sitten kun olemme kotiutuneet rennoissa merkeissä. T. Mariela ja Aarre 


Kiitos paljon, yllättävän rennosti meni :-) Kiitosta vaan sinulla myös asiantuntevasta mutta myös mukavan rennosta 'palvelusta' :-). -Maria 


Kiitos hyvästä yhteistyöstä, oli mukava tehdä kauppaa sinun kanssasi! Muuttopuuhissa ollaan! Palataan asiaan! Anja ja Seppo 
Matti Huoneistokeskus Tervehdys :-) 

Olen tehnyt työtä myynnin ja markkinoinnin parissa noin 32 vuotta ennen kuin innostuin kiinteistönvälityksestä vuonna 2005, veljeni Ilkka Siltanen vinkist
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä