Kaijanen Irina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Espoon ja Helsingin alueella jo lähes 10 -vuoden ajan ja olen ylpeä siitä, että olen voinut auttaa
lukemattomia asiakkaita löytämään unelmakotinsa tai myymään omaisuutensa parhaalla mahdollisella hinnalla.

Minulla on kertynyt useita satoja positiivisia kokemuksia koko Läntisen Uudenmaan kiinteistöjen ja asuntojen sekä uudiskohteiden myynnistä ja tunnen hyvin asuntojen nopean arvon kehityksen sekä eri kaupunginosien ja asiakaskuntien erityispiirteet. Haluan auttaa asiakkaitani asiantuntevasti ja aktiivisella otteella - oli sitten kyseessä myyminen tai ostaminen. Asiakkaat ovatkin arvostaneet vahvuuksissani laadukasta työtä, ammattitaitoista hinnoittelua sekä aitoa kiinnostusta ja innostusta juuri heidän kotinsa myyntiin ja uuden kodin etsimiseen.

Voit tutustua asiakkaitteni  antamiin suosituksiin alla:

Mielestäni hyvään asunnon myyntiin kuuluu perusteellinen pohjatyö, hyvät myynti-ilmoitukset ja asunnon esittelyt sekä ammattitaidolla tehty hinta-arvio. Nämä kaikki olivat kohdallaan ja kiinteistö myytiin nopealla aika-taululla. Olen erittäin tyytyväinen!

Myyjä - Maija M., Espoo

Myynti saatiin nopeasti käyntiin. Ensiesittelyssä oli tungosta ja alle kahdessa viikossa saimme kaksi erittäin hyvää tarjousta. Kaikki meni sujuvasti. 
Olemme oikein tyytyväisiä asunnostamme saatuun hintaan ja Irinan aktiiviseen ja ammattitaitoiseen otteeseen. 

Myyjät - Sonja ja Tuukka Toijonen, EspooNäytä lisää

Luitko jo nämä?