Kaijanen Irina

Kaijanen Irina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Kielitaitoni
Suomi, Englanti
Toimistoni
Ota minuun yhteyttä
Olen lämminhenkinen, aktiivinen kiinteistönvälittäjä. Autan asiakkaitani asiantuntevasti, oli sitten kyseessä myyminen tai ostaminen. Minulla on vahva intohimo työhöni, jota ohjaa ja inspiroi kodin ja asumisen tarpeiden ymmärtäminen. Innostuminen on minulle luontaista ja voimakas halu itseni kehittämiseen antaa virtaa nähdä haasteet mahdollisuuksina.

6 -vuotta välitystyön parissa tuloksellisesti toimineena tunnen kattavasti Espoon ja sen lähialueet sekä asiakaskunnan. Kiinteistöjen ja asuntojen myynnin lisäksi olen hoitanut uudiskohteiden myyntiä. Vankka kokemukseni isännöinnin puolelta, toimittuani kiinteistösihteerinä lähes 10-vuotta ennen siirtymistäni välitysalalle, luo syvempää ymmärtämystä asunto-osakeyhtiöiden puolelta.

Vapaa-aikaani vietän mieluiten perheen ja ystävien parissa. 

Asiakkaiden suosituksia:

Mielestäni hyvään asunnon myyntiin kuuluu perusteellinen pohjatyö, hyvät myynti-ilmoitukset ja asunnon esittelyt sekä ammatitaidolla tehty hinta-arvio. Nämä kaikki olivat kohdallaan ja kiinteistö myytiin nopealla aika-taululla. Olen erittäin tyytyväinen!

Myyjä - Maija M., Espoo

Myynti saatiin nopeasti käyntiin. Ensiesittelyssä oli tungosta ja alle kahdessa viikossa saimme kaksi erittäin hyvää tarjousta. Kaikki meni sujuvasti. 
Olemme oikein tyytyväisiä asunnostamme saatuun hintaan ja Irinan aktiiviseen ja ammattitaitoiseen otteeseen. 

Myyjät - Sonja ja Tuukka Toijonen, Espoo
Olen lämminhenkinen, aktiivinen kiinteistönvälittäjä. Autan asiakkaitani asiantuntevasti, oli sitten kyseessä myyminen tai ostaminen. Minulla on vahva intohimo työhöni, jota ohjaa ja inspiroi 
... Lue lisää
Ota minuun yhteyttä