Visio ja arvot

Facebookjaa Twittertwiittaa

Koko toimintaamme ohjaavat visiomme ja arvomme, joista olemme ylpeitä ja joiden mukaan haluamme kehittää liiketoimintaamme.

Visio:

Huoneistokeskus on Suomen kiinteistönvälittäjistä aktiivisin ja ammattitaitoisin palveluyritys.

Toimintaamme ohjaavat arvot:

Aktiivisuus - olemme aktiivisin palveluyritys. Välittäjämme pitää yhteyttä nykyisiin asiakkaisiinsa ja hankkii uusia aktiivisemmin kuin kilpailijamme.

Ammattitaito - ammatillinen osaamisemme ja palveluasenteemme ovat ylivoimaisia suomalaisten palveluyritysten vertailussa

Asiakastyytyväisyys - niin sisäinen kuin ulkoinenkin, on toimintamme perusta. Siksi haluamme olla alan suositelluin yritys sekä halutuin työnantaja

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?