Hinnasto

Me Huoneistokeskuksessa keskitymme siihen, että asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen hinnan asunnostasi.

Asuntoa myydessäsi sinun kannattaakin kiinnittää välityspalkkion sijaan huomiota asunnon myyntihintaan. Huolehdimme asunnon myyntiin ja markkinointiin tarvittavista kanavista, ostajien etsimisestä ja muista markkinointitoimenpiteistä.

Tarjoamme myyntiin tarvittavan tietotaidon, kannamme vastuun asuntokaupan laillisuudesta ja hoidamme puolestasi kaikki käytännön asiat asiakirjojen hankinnasta vakuusjärjestelyihin. Laaja asiakasverkostomme ja ainutlaatuinen Yhteismyynti™-toimintatapamme tuo yhteen myyjä- ja ostaja-asiakkaat, lyhentäen asuntosi myyntiaikaa. Tilastot osoittavat, että kykenemme myymään asuntosi kilpailijoita parempaan hintaan.

Jokainen asuntokauppa on ainutlaatuinen, joten räätälöimme välityspalkkiomme kunkin kohteen erityispiirteet ja markkina-aseman huomioiden. Asunnon hinta-arvio on maksuton.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Välityspalkkion maksaa aina toimeksiantaja. Toimeksiantaja on useimmiten asunnon myyjä, jolloin kyseessä on myyntitoimeksianto. Räätälöimme välityspalkkion aina kunkin kohteen myyntisuunnitelman mukaisesti.

Normaali välityspalkkio

4,96 % (sis. alv.) velattomasta kauppahinnasta
Minimivälityspalkkio vaihtelee paikkakunnittain ollen 2 480 € – 3 720 € (sis. alv.).
Lisäksi veloitamme asiakirjakulut toteuman mukaan, max. 500 €.

Arviointipalvelut

Kirjallinen arvio: alk. 400 euroa + alv. 24 % = 492 euroa.

Vuokrauspalvelut

Vuokrauspalkkio: 1,24 x 1 kk:n vuokra (sis. alv. 24 %).

Puheluhinnat

Puheluhinnat 0207-alkuisiin numeroihin lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min  (alv 24 %) ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).