Hinnasto

Facebookjaa Twittertwiittaa

Me Huoneistokeskuksessa keskitymme siihen, että asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen hinnan asunnostasi.

Asuntoa myydessäsi sinun kannattaakin kiinnittää välityspalkkion sijaan huomiota asunnon myyntihintaan. Huolehdimme asunnon myyntiin ja markkinointiin tarvittavista kanavista, ostajien etsimisestä ja muista markkinointitoimenpiteistä.

Tarjoamme myyntiin tarvittavan tietotaidon, kannamme vastuun asuntokaupan laillisuudesta ja hoidamme puolestasi kaikki käytännön asiat asiakirjojen hankinnasta vakuusjärjestelyihin. Laaja asiakasverkostomme ja ainutlaatuinen Yhteismyynti™-toimintatapamme tuo yhteen myyjä- ja ostaja-asiakkaat, lyhentäen asuntosi myyntiaikaa. 

Jokainen asuntokauppa on ainutlaatuinen, joten räätälöimme välityspalkkiomme kunkin kohteen erityispiirteet ja markkina-aseman huomioiden. Asunnon hinta-arvio on maksuton.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Välityspalkkion maksaa aina toimeksiantaja. Toimeksiantaja on useimmiten asunnon myyjä, jolloin kyseessä on myyntitoimeksianto.

Räätälöimme välityspalkkion aina kunkin kohteen myyntisuunnitelman mukaisesti.

Normaali välityspalkkio 
4,96 % velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio pääkaupunkiseudulla alkaen 3720 € ja muualla Suomessa alkaen 2500 €.

Arviointipalvelut
Kirjallinen arvio: alk. 500 € + toteutuneet matka- ja asiakirjakulut.

Palvelukokonaisuutemme
Palvelukokonaisuuden ominaisuudet huomioiden 160-1500 €

Vuokrauspalvelut
Vuokrauspalkkio: 1,24 x 1 kk:n vuokra.

Puheluhinnat
Puheluhinnat 020-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv. 24 %)

Puheluhinnat 010-alkuisiin numeroihin lankapuhelimesta 0,0835 €/puh + 0,06 €/min ja matkapuhelimesta 0,0835 €/puh + 0,1717 €/min (alv. 24 %).

 *Edellä oleva palveluhinnasto käsittää tavallisimmat palvelut. Hinnat sisältävät 24 % suuruisen arvonlisäveron. Poikkeavista erityispalveluista määräytyvä palkkio sovitaan erikseen. Palvelupaketteihin kuulumattomat lisäasiakirjat laskutetaan toteuman mukaan.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua satojen asuntokaupan ammattilaisen voimin ympäri Suomen. Välittäjistämme suurin osa on LKV-tutkinnon suorittaneita.

Meille aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on itseisarvo. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle kaikkien välittäjiemme ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta. YhteismyyntiTM-mallimme ansiosta sinua palvelevalla välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostajaverkosto. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asuntosi myymiseksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Puhelin *
Vapaa viesti

Luitko jo nämä?